Hos ASFysioterapi tilbyder vi behandling af idrætsskader og løbeskadeanalyse med det formål at forebygge, træningsoptimere og skadesbehandle idrætsudøvere.

Vi har mange års erfaring med akutte skader og overbelastningsskader hos både eliteidrætsudøvere og motionister inden for forskellige idrætsgrene.
Vi har ligeledes stor respekt og en god forståelse for idrætsfolk samt de fysiske og psykiske udfordringer, der følger med, når skaden opstår.

Behandlingen starter med en samtale og grundig undersøgelse med det formål at afdække årsagen til patientens problem og få stillet en korrekt diagnose. Med udgangspunkt i diagnosen laves en behandlingsstrategi, hvor vi tager hensyn til sæsonplan og ser på træningsmængde, træningsintensitet, fysisk kapacitet, teknik samt vurderer dit træningsudstyr f.eks. løbesko.

Vi optimerer vores undersøgelse af patienterne med løbeskader ved anvendelse af løbeskadeanalyse med videoudstyr. Læs mere under løbeskadeanalyse.

Vores idrætsskadebehandling udføres af professionelle behandlere med fysioterapeutisk baggrund og med erfaring som aktive idrætsudøvere. Vi lægger stor vægt på opdatering af den nyeste viden og forskning inden for idrætsskader, og vi tilstræber at vores behandling og genoptræning er evidens basseret.

Ved idrætsskader er det vigtigt, at du straks søger behandling og vejledning.
Vi igangsætter derefter et effektivt behandlingsforløb med det formål, at du bliver skadefri hurtigst og bedst muligt.

Idrætsfysioterapi