Me Mover Holdtræning

Træning på Me Mover er for dig, som har lyst til at afprøve en anderledes, sjov, effektiv og skånsom måde at træne på. Læs mere om Me Moveren og grundlæggeren her me-mover.dk

Træningen er med fokus på balance, koordination, stabilitet og udholdenhed samt styrke af ryg, mave og lår. Træningen egner sig til alle. Det kan desuden være en god træningsform, hvis du har problemer med nakke, ryg, hofte eller knæ, da træningen er ergonomisk og skånsom for led.

Der lægges vægt på varierende træning og individuel vejledning i forhold dit nuværende fysiske niveau og eventuel skade.

Underviserens mål er at forbedre dit fysiske niveau og give inspiration til anderledes træningsform i fællesskab med andre.

Underviser:

Fysioterapeut Arne Sørensen og assisterende underviser fysiurgisk massør Lone Sørensen

Undervisningsdag:

Onsdag kl. 17.30-18.30

Sted:

Første gang ved vandtårnet Dalumgårds Allè, 5250 Odense SV og områder omkring Odense M og SV.

Forløb:

Den 25. marts – 27. maj 2020. 10 uger, 1 gang ugentligt med 2 instruktører. Vi anbefaler træning på egen hånd 2 gange ugentligt sideløbende med.

Der er mulighed for at aftale evt. træning med hinanden via lukket facebookgruppe for holdet.

Pris:

2.400,00 kr. (Intropris)

Prisen inkluderer 1 træning pr. uge med 2 instruktører og leje af Me Mover, som du har til rådighed hver dag i hele perioden.

Er du medlem af ”Danmark” ydes der et tilskud på 590,00 kr.

Tilmelding:

Du kan kontakte instruktører eller AS Fysioterapi på mail: info@asfysioterapi.dk eller på tlf. 63111159. Tilmelding efter først til mølle.

Aflysning:

Der aflyses som udgangspunkt kun, hvis underviseren er forhindret.

Facebookgruppe:

Informationer mellem underviser og jer deltagere foregår via lukket facebookgruppe.