Træning i naturen er for dig, der gerne vil træne udenfor i et varierende terræn i frisk luft og al slags vejr. Vi tilbyder, at du kan træne i naturen på hold med maksimal 10-12 personer hele året rundt.

Træningen består af alsidig styrketræning af hele kroppen, funktionel styrketræning, kombineret med gang/ løb. Styrketræningen udgør den største del af træningen. Vi afslutter med stræk, dog afhængig af vejret.

Der lægges vægt på varierende træning og individuel vejledning i forhold dit nuværende fysiske niveau og eventuel skade.

Underviserens mål er at forbedre dit fysiske niveau og give inspiration til din egen træning i fællesskab med andre.

Undervisningsdag:
Tirsdag kl. 17.30-18.45
Torsdag kl. 17.30-18.45
Sted:
Varierende områder i Fruens Bøge
Forløb:
8 uger, 1 gang ugentligt.
Datoer for perioden oplyses ved tilmelding
Pris:
600,00 kr.
Praktiske informationer
Tilmelding:

Du kan kontakte AS Fysioterapi på mail: lnfo@asfysioterapi.dk eller på tlf. 63111159. Der er mulighed for løbende tilmelding.

Datoer forløb efterår:

Tirsdage d. 8. august – 26. september 2017 + d. 3. oktober – 28. november 2017 (ferie uge 42).
Torsdage d. 10. august – den 28. september 2017 + d. 5. oktober – den 30. november 2017 (ferie uge 42)
Afhængig af deltagerantal kan der reduceres til 1 hold henover vinteren. I december tilbydes ikke træning i naturen.

Aflysning:

Der aflyses som udgangspunkt kun, hvis underviseren er forhindret. I tilfælde af meget dårligt vejr tilbydes træning i vores eget træningslokale på klinikken.
Du må meget gerne melde afbud til underviseren ved fravær. Der er mulighed for deltagelse på det andet hold i den pågældende uge, hvor du er forhindret i at deltage på eget hold.

Facebookgruppe:

Informationer mellem underviser og jer deltagere foregår via lukket facebookgruppe. Er du ikke på facebook, sendes samme info. via mail.