Fysisk Træning i Naturen

Træning i naturen er for dig, der gerne vil træne udenfor i et varierende terræn i frisk luft og al slags vejr. Vi tilbyder, at du kan træne i naturen på hold med maksimal 10-12 personer hele året rundt.

Træningen består af alsidig styrketræning af hele kroppen, funktionel styrketræning, kombineret med gang/ løb. Styrketræningen udgør den største del af træningen. Vi afslutter med stræk, dog afhængig af vejret.

Der lægges vægt på varierende træning og individuel vejledning i forhold dit nuværende fysiske niveau og eventuel skade.

Underviserens mål er at forbedre dit fysiske niveau og give inspiration til din egen træning i fællesskab med andre.

Underviser:

Fysiurgisk massør Lone Sørensen

Undervisningsdag:

Torsdag kl. 17.30-18.45

Sted:

Varierende områder i Fruens Bøge

Forløb:

6 uger, 1 gang ugentligt.
Datoer for perioden se nedenfor

Pris:

450,00 kr.

Praktiske informationer

Tilmelding:

Du kan kontakte AS Fysioterapi på mail: lnfo@asfysioterapi.dk eller på tlf. 63111159. Der er mulighed for løbende tilmelding.

Datoer forløb sommer/efterår 2019:

1. periode d. 22. august – 26. september ( uge 34-39 )
2. periode d. 10. oktober – 21. november ( uge 41-47 )

Der er mulighed for at deltage i træning i uge 42 for interesserede. Fra uge 48 og frem oprettes der måske et løbehold med indlagte styrkeøvelser efter vinterens vejrforhold.

Aflysning:

Der aflyses som udgangspunkt kun, hvis underviseren er forhindret. I tilfælde af meget dårligt vejr tilbydes træning i vores eget træningslokale på klinikken.
Du må meget gerne melde afbud til underviseren ved fravær.

Facebookgruppe:

Informationer mellem underviser og jer deltagere foregår via lukket facebookgruppe. Er du ikke på facebook, sendes samme info. via mail.